Rekonstrukce autobusové zastávky Vlára v bezbariérové místo (2010)

Zastávka Vlára 4

Předmětem projektu je rekonetrukce původní autobusové zastávky Vlára postavené v 60. letech minulého století, a to z důvodu její funkční a estetické nedostatečnosti.

Proto byla provedena rekonstrukce stávajícího chodníku o šířce 2m a délce 32m, včetně výměny nosných podkladových vrstev. Nově budovaný chodník má parametry bezbariérového místa. Současné řešení zvýšilo bezpečnost chodců při dopravě. Zvýšila se i využitelnost zastávky pro handicapované osoby a matky s malými dětmi.

Původní přístřešek byl odstraněn a nahrazen novým přístřeškem z nosné ocelové konstrukce, ochranné boční a střešní stěny jsou z bezpečnostního skla. V místě přístřešku byla umístěna lavička se sedákem, odpadkový koš a nový označník, který poskytuje základní informace o místních spojích veřejné dopravy.

Celkové náklady:

581 256 Kč

Dotace: 441 926 Kč
Vlastní zdroje: 139 330 Kč

Publicita SZIFLogo Luhačovské Zálesí

Zastávka Vlára

Zastávka Vlára 1

Zastávka Vlára 1

 
Zastávka Vlára 2

Zastávka Vlára 2

 
Zastávka Vlára 3

Zastávka Vlára 3

 
Zastávka Vlára 4

Zastávka Vlára 4

 
 
Vytvořeno 13.10.2010 16:31:34 | přečteno 2904x | tajemnik
load